Klar til næste golfrunde? Bestil den på Barløseborg Golfklub

Barløseborg Golfklub ligger i et smukt naturområde, hvor du kan nyde den friske luft og den rolige stemning. Golfbanen er omgivet af skov og åbne marker, der byder på fantastiske udsigter over det bakkede landskab. Når du ikke er optaget af spillet, kan du gå en tur langs de afmærkede stier og opleve den rige flora og fauna. Måske får du endda øje på nogle af de mange fugle, der holder til i området. Uanset om du går eller spiller golf, så er naturen på Barløseborg Golfklub en oplevelse for alle sanser.

Udfordr din spilstil på 18 huller

Barløseborg Golfklub tilbyder en udfordrende 18-hullers bane, der vil teste din spilstil. Uanset om du er en erfaren golfspiller eller en begynder, vil du finde, at banens varierede terræn og strategiske udfordringer vil sætte dine færdigheder på prøve. Bestil din næste golfrunde på Barløseborg Golfklub og oplev den fantastiske natur og spændende spil, som klubben har at tilbyde.

Nyd den velholdte bane

Barløseborg Golfklub har en velholdt og udfordrende bane, der er en fornøjelse at spille på. Banens fairways og greens er i topklasse, og du kan nyde den smukke natur, mens du spiller. Hvis du leder efter en golfoplevelse ud over det sædvanlige, så anbefaler vi at du får et godt tilbud på HC Andersen Golf. Her kan du opleve en unik golfbane med fantastiske omgivelser.

Få vejledning fra erfarne instruktører

Hos Barløseborg Golfklub kan du få professionel vejledning og instruktion af vores erfarne golftrænere. De tilbyder individuelle lektioner, hvor de tilpasser undervisningen efter dine behov og færdigheder. Uanset om du er begynder eller erfaren spiller, kan du få hjælp til at forbedre din sving-teknik, dit spil på greens og meget mere. Vores trænere har mange års erfaring og er passionerede omkring at hjælpe golfspillere af alle niveauer til at nå deres mål.

Slut af med et lækkert måltid

Når du har spillet din golfrunde færdig, er der intet bedre end at afslutte dagen med et lækkert måltid i Barløseborg Golfklubs hyggelige restaurant. Her kan du nyde en lækker ret lavet af friske, lokale råvarer, mens du nyder udsigten over golfbanen. Restauranten tilbyder et varieret menukort med noget for enhver smag, så du kan forkæle dig selv efter en god dag på banen.

Faciliteterne tilbyder alt, du behøver

På Barløseborg Golfklub finder du et omfattende udbud af faciliteter, der tilbyder alt, hvad du har brug for til en vellykket golfrunde. Klubhuset er udstyret med moderne omklædningsfaciliteter, hvor du kan klæde om før og efter spillet. Derudover har vi en velbemandet pro-shop, hvor du kan købe nyt golfudstyr eller få professionel vejledning. Vores driving range og øvebaner giver dig mulighed for at varme op og perfektionere din swing, inden du går ud på banen. Og når du har spillet færdigt, kan du nyde en lækker frokost eller en forfriskende drink i vores hyggelige restaurant og bar.

Bliv medlem og få adgang året rundt

Som medlem af Barløseborg Golfklub får du adgang til at spille golf på vores bane året rundt. Du kan nyde godt af vores velholdte fairways og greens, uanset om det er sommer eller vinter. Vores medlemmer har også mulighed for at benytte vores træningsfaciliteter og deltage i sociale arrangementer i klubben. Uanset om du er en erfaren golfspiller eller er ny i sporten, så vil du finde et godt fællesskab og støtte hos os. Tilmeld dig i dag og bliv en del af Barløseborg Golfklub.

Arrangementer for alle niveauer

Hos Barløseborg Golfklub tilbyder vi et bredt udvalg af arrangementer, der henvender sig til spillere på alle niveauer. Uanset om du er nybegynder eller erfaren golfspiller, kan du finde noget, der passer til dine færdigheder. Vi afholder regelmæssige begynderkurser, hvor du kan lære de grundlæggende færdigheder og få en solid introduktion til spillet. For de mere øvede spillere tilbyder vi turneringer og matchplay-arrangementer, hvor du kan udfordre dig selv og måle dine evner mod andre dygtige golfere. Derudover afholder vi sociale arrangementer som f.eks. klubaftener og fællesspisninger, hvor du kan hygge dig med ligesindede og nyde godt af vores hyggelige klubmiljø.

Børn og unge er også velkomne

Hos Barløseborg Golfklub er børn og unge også meget velkomne. Vi har et særligt børnepanel, hvor de unge golfspillere kan mødes og udvikle deres færdigheder sammen. Derudover tilbyder vi golfkurser og -lejre i skolernes ferier, så de unge kan lære spillet at kende i et socialt og sjovt miljø. Vores trænere er særligt uddannede til at arbejde med børn og unge, og de sørger for, at alle føler sig trygge og har det sjovt, mens de lærer at spille golf.

Bestil din næste golfrunde i dag

Hos Barløseborg Golfklub kan du nemt og bekvemt bestille din næste golfrunde. Uanset om du ønsker at spille alene, med venner eller familie, har vi de rette faciliteter til at imødekomme dine behov. Vores brugvenlige online booking-system gør det muligt for dig at reservere din foretrukne starttid, så du kan koncentrere dig om at nyde en fantastisk dag på banen. Bestil din næste golfrunde i dag og oplev den unikke atmosfære og høje kvalitet, som Barløseborg Golfklub er kendt for.